Seleena's Beautyvibes

Body, mind and soul

Kennismaking

,

Bij deze wil ik mezelf even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Seleena Zijlmans en ik ben nu 26 jaar, Het is nu al een tijdje geleden dat ik mijn thuisopleiding Ontspanningsmassage heb afgerond. Ik vind het menselijke lichaam super interessant en wil hier zo veel mogelijk over leren en uitbreiden.

Masseren is voor mijn een soort meditatie, ik word hier super rustig van en me focus is volledig op jou gericht. De positieve reacties leuke gesprekken en de mensenkennis die ik op doe geeft mijn super veel energie.

Vroeger heb ik veel last gehad van angst- en paniekaanvallen en moeten strijden om mijn hoofd boven water te houden. Ik ben blij dat ik door spirituele hulp van die problemen af ben gekomen. Ondanks die donkere periode in mijn leven, kijk ik er juist positief op terug doordat ik daar juist veel heb geleerd. Ik mediteer nu regelmatig waardoor ik mijn MINDSET onder controle heb en me dus volledig kan focussen op de positieve dingen in het leven en de dingen die ik wil bereiken.

En dat is nu natuurlijk mensen blij maken, laten genieten en helpen. Het is super belangrijk om goed voor je zelf te zorgen, je moet het namelijk iedere dag weer met je zelf doen ,Volg altijd je gevoel AND TRUST IN THE UNIVERSE.

BALANCE BETWEEN BODY, MIND AND SOUL. ✨

Dat is wat ik heb geleerd en graag met jullie wil delen.

Veel liefs en moois,

Seleena.

Volg me ook op Facebook en Instagram @seleenabeautyvibes
 

Je kunt ook meteen een afspraak boeken!