Seleena's Beautyvibes

Body, mind and soul

Wierook

WIEROOK NATIVE SOUL PALOSANTO & FLORIDA WATER 

Prijs : €2,99

Ik brand deze iedere dag en hij ruikt echt fantastisch!!

 

WIEROOK SET

Prijs :19,95

Inclusief : Wierook houder(draak), hart, steentjes, matje, wierrook palo santo&florida water.

 

INFO WIEROOK  

Werking: Stimulerend, Zuiverend

Herkomst: India

Verpakking: Platte Doos

Inhoud: 15 gram 

Brandduur: ca. 45 minuten

ALGEMEEN 

Wierook wordt al duizenden jaren gebruikt in delen van Azië voor meditatie, als reinigings- of ochtendritueel, voor het markeren van een gebeurtenis of het creëren van een goddelijke of frisse aura. 

Wierook zorgt voor de natuurlijke adem om de geest te laten concentreren en bevrijdt het individu van alle negatieve eigenschappen van de geest, zoals woede, hebzucht en onwetendheid. De geur van wierook verfrist zowel je geest als de ruimte om je heen.

OVER HET MERK

Het merk Green Tree is één van de wierookmerken die nog traditioneel handgerold worden in India. In de productie worden alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt. De bestanddelen zijn allemaal afkomstig van planten, bomen en bloemen. Natuurlijke grondstoffen in wierook zorgen voor de beste geurervaring. Daarnaast doen plantaardige geurstoffen meer voor je welzijn dan synthetische geuren.

 

Green Tree wierook komt uit Bangalore in India. Deze plaats is wereldwijd bekend om haar productie van uitstekende wierook.

Bestellen kan via 06-34478606. Ik kan het product verzenden via PostNL of je kan het ophalen in mijn salon in Raamsdonksveer, 4941LM. Woon je in de buurt? Dan kan ik het bij je af komen geven.

Via PostNL worden er extra kosten in rekening gebracht.

Is het een cadeautje? Dan zorg ik dat het mooi word ingepakt.

Betalen kan via tikkie betaalverzoek of contant.