Seleena's Beautyvibes

Body, mind and soul

Gezichtsmassage met reiniging en masker

 35 Minuten voor maar €39,99,-

Deze heerlijke massage moet iedereen een keer proberen. Tijdens deze massage word het gezicht goed aangepakt van binnen en van buiten, ook word het hoofd en de nek meegenomen, ondertussen kan het maskertje lekker in trekken (meerdere maskers na keuze).

*Bindweefsel/knedingen gezicht (goed tegen littekens, acne, rimpels en hoofdpijn)

*De huid word gereinigd met een zachte rustgevende foam en een hete doek.

*Vervolgens word de huid gescrubt voor celvernieuwing.

*Maskertje na keuze, ondertussen massage van hoofd en nek.

*Afsluitende lotion met collagen.

*Dag of nacht creme met super collagen.

*Massage knedingen.

De foam scrub en masker(meerdere na keuze) komen van Holland & Barrett daarngeloven ze in de kracht van de natuur. Daarom zijn al hun producten ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten die ons van binnenuit en van buitenaf kunnen verzorgen. Zo helpen ze jou om je gezond van binnen én stralend van buiten te voelen.

Ook gebruik ik de producten van het merk Jacob Hooy Super Collagen dit product bevat Hyaluronzuur dat helpt bij het verbeteren van de elasticiteit van de huid. Vermindert rimpels zoals kraaienpootjes. Bevat een mix van hydraterende ingrediënten die de huid fris houden en de vochtbalans van de huid reguleren.

De natuurlijke ingrediënten die zij gebruiken in hun producten hebben allemaal hun eigen, unieke eigenschappen en werking. Dit is niet alleen beter voor jou, maar ook voor onze planeet, ohja en ze ruiken heerlijk!!

Boek hier direct een afspraak! 

De massages geef ik bij mijn thuis, en betalen kan via een tikkie betaalverzoek of contant.