Seleena's Beautyvibes

Body, mind and soul

Massageworkshop

Massage Workshop

Wil je jouw partner, vriend of vriendin extra verwennen met een massage? Willen jullie dichter tot elkaar komen? Is jouw wens op een natuurlijke wijze te leren masseren? Deze massageworkshop heeft het allemaal!

Op een speelse wijze ga jij samen met mij jouw partner masseren. ik zal je begeleiden in de juiste aanrakingen met de juiste effecten. Er kan gekozen worden uit een sport of ontspanningsmassage. Mocht jij geen partner hebben, maar toch willen leren masseren? Geen probleem, dan zorg ik voor een partner! Geef dat natuurlijk wel bij je boeking aan. In samenspraak wordt er gekeken welke massage het best bij jullie past. Heb je zelf leuke ideeën, schroom niet en bel om extra mogelijkheden te bespreken.

In overleg kan ik ook aan huis komen en neem ik alle spullen mee jouw kant op,  je kan ervoor kiezen om een fles champagne fruit en chocolade erbij te bestellen dit kost €17,50 extra.

Bij een workshop van 60 of 90 minuten mag een iemand de massage ontvangen en de ander leert de basistechnieken van masseren. 

Bij een workshop van 120 of 150 minuten hebben jullie allebei de kans om de massage te ontvangen en de kneepjes van het vak te leren. 

60 minuten €59,99

90 minuten €89,99

120 minuten €117,99

150 minuten €133,99

Fles champagne , Fruit chocolade €17,50

In overleg aan huis.

 

Boek hier direct een afspraak!